Inte provat ännu...
Ingredienser
Ca: 8 kycklingfileér
smör till stekning
salt
peppar
2 pkt bacon á 140 g
Marinad
4 msk olja
1 msk sötstark senap
1 - 1½ msk vitvinsvinäger
Garnering
1 stor knippa gräslök
Instruktioner
- Bryn kycklingfileérna runt om i smör, krydda väl med salt och peppar. Lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt och efterstek i ugn i 175 grader ca: 20 minuter. Kolla gärna med en termometer. innertempen ska vara ca: 70 grader.
- Låt dem ligga en stund, skiva filéerna och lägg upp på fat. Knaperstek baconet och bryt i mindre bitar.
- Blanda marinaden och häll över de ännu lite ljumma filéerna. Strö över hackad gräslök och bacon strax före servering.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Fräscha sommarrätter
Dags att ladda, nu är picknicktiderna här! Dessutom vill man ju gär...
Gott av kyckling
Kyckling är verkligen en favorit, god, enkel och så användbar. Här får...