Kycklingfilé med soltorkade tomater

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 25 minuter

Jättegod till bandspagetti

Ingredienser

  • 4-5 kycklingfiléer
  • 200 g fetaost
  • 7-10 soltorkade tomater
  • ½ kruka färsk gräslök
  • Basilika
  • 1 pressad vitlök
  • Kycklingfond eller 1 buljongtärning (kyckling)
  • 4 dl matlagningsgrädde
  • Salt
  • Vitlökspeppar
  • Instruktioner

    1. Dela kycklingfileerna i halvor. Krydda med ett salt och vitlökspeppar. Bryn tills fileérna fått fin färg. Lägg sedan kycklingen i ugnsform. Smula fetaosten samt de hackade soltorkade tomaterna över kycklingen.
    2. Koka ihop matlagningsgrädden tillsammans med gräslök, basilika, vitlök om så samt kycklingfonden.
    3. Häll såsen över kycklingen och grädda i 225 grader i 25 min. Servera med bandspagetti och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben