Kall kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver, örter och dressing.
Kan med fördel göras dagen före.
Passar på buffébordet.
Ingredienser
7 kycklingfiléer
1 msk smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 dl soltorkade tomater i olja
1 dl svarta oliver (utan kärnor)
1 dl frysta örter (örtkryddor Provencale)
Dressing
6 msk olivolja (gärna olivolja med citronsmak för en friskare smak)
2 msk balsamvinäger
1 pressad vitlöksklyfta
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
Vi hade fest förra helgen för ca 80 pers som blev väldigt lyckad bl.a. beroende på den goda maten.Fick mycket beröm och många vill ha receptet. Vi gjorde den på fläskfile( för vi hade en annan kycklingrätt) och det gick jättebra. några bitar blev över och det tog några av gästerna med sej hem så att några andra i familjen fick smaka så allt tog slut. Toppen!