Kycklingfilén blir saftig av det vitlöksdoftande ost- och broccolitäcket som smälter ner över filén.
Ingredienser
1 broccoli (ca 250 g)
ca 100 g riven lagrad ost västerbotten eller parmesan
1 pressad vitlöksklyfta
4 kycklingfiléer
1 tsk salt
2 krm peppar
1 msk smör
Sky
1 dl vatten
1 dl vispgrädde
1 msk kinesisk soja
Tillbehör
ugnstekta potatis- och rödlöksklyftor
kösbärstomater
smörstekt svamp
Jättegott och enkelt att tillaga! Den här kommer jag att göra fler gånger! =) Jag använde lite mera grädde och serverade rätten till kokt potatis. Det gick bra det också. Tack för receptet!
Jättegott, enkelt och samtidigt en riktig festmåltid.
Detta var riktigt gott, snabbt och enkelt! Gjorde potatisklyftor till vilket fungerade utmärkt. Dessutom fungerade det utmärkt att frysa med lite ris.
Supergott. Broccoli och ost är ju aldrig fel i en rätt. Kommer att tillagas fler gånger. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.
Broccolin fyller ingen funktion i rätten. Kyckling behöver mycket mer tid i stekpannan än vad som anges. Gillar man att förstöra broccoli kan man göra som i receptet. Jag skulle servera den lätt kokt vid sina om istället, dvs låta den bli lite varm i vattnet och fort som bara den ta upp den annars blir den soggig.
Gott!/ Kerstin
Supergott