Kycklingfilégryta

Serverar: 8 portioner

Tid: 30 minuter

Smaskig gryta, bra bjudmat.

Ingredienser

  • Ca 6 kycklingfiléer
  • 1/2 msk fransk senap
  • 3 msk soja
  • 2 1/2 msk krossad grönpeppar
  • 5 dl creme fraiche
  • 3 dl vispgrädde (gärna lite extra mjölk)
  • Salt
  • Peppar
  • ca 1/2 påse soltorkade tomater
  • Instruktioner

    1. Skär kyckling i bitar och stek. Blanda alla ingredienserna till en sås. Rör ner de kalla kycklingfilébitarna. Låt gärna stå kallt över natten. Smörj form och häll över.
    2. Gräddas 20 min 200 grader Ät ris till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben