Kycklingfilégryta
Serverar:
4-6 portioner
Åt den när min syster och hennes sambo hade 30-årskalas med släkten.
Ingredienser
1 påse kycklingfiléer
Skinka eller bacon
I burk creme frachie (gärna örtagård)
3 dl grädde
2 vitlöksklyftor
2 msk senap (honungssenap)
Instruktioner
Bryn kycklingfiléerna Bryn skinkan/baconen Salt, citronpeppar
Koka ur stekgrytan med 1 dl vatten, sila skyn.
Sås: Blanda sky, creme frachie, grädde, vitlöksklyftor, senap, krydda. Låt koka ihop. Strö över skinkan/baconen. Skiva kycklingfiléerna, lägg dem i en eldfast form. Häll såsen över.
Värm i ugnen innan servering i cirka 20 min, 200°. Klipp rikligt med persilja över.
Servera med ris.
Liknande recept
Kycklingfilégryta med finess
4.7
4
3
Asiatisk kycklingfilégryta
5
4
3
Kycklingfilégryta
4
30 min
4
2
Kycklingfilé med ädelost
4.1
4
12
Kycklingfilegryta
5
40 min
6
1
Kycklingfilégryta med sweet chilisås och kokosmjölk
4.4
4
6
Kycklingfilégryta med dill och dragon
4
Kycklingfilégryta
30 min
8
Kycklingfilégryta med creme fraiche
4.7
30 min
4-6
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!