Kycklinggryta à la Larsson

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 50 minuter

Lätt, snabb och god kycklinggryta.

Ingredienser

  • 3-4 st kycklingfiléer
  • 1 burk bambuskott
  • 1 burk minimajs
  • 5 dl milda fraiche alt crème fraiche
  • ½-1 dl sweet chilisås
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingen i kuber eller strimlor. Stek de tills de är genomstekta och fått en fin färg.
    2. Medans kycklingen steks, blanda milda fraiche (cream fraiche) med sweet chilin, häll det i en kastrull. Häll sedan i den stekta kycklingen.
    3. Skär minimajsen i mindre bitar och stek den, blanda även den med milda fraichen och kycklingen.
    4. Stek bambuskotten och blanda sedan tillsammans med resten. Låt "grytan" koka utan lock. Blanda ner svartpepparen. Låt sjuda under någon minut.
    5. Servera tillsammans med ris och en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben