Kycklinggryta med bacon och senap

Serverar: 4 portioner

Smarrig fredagsmiddag!

Ingredienser

  • 600 g kycklingfilé
  • 250 g steklök
  • 250 g palsternacka
  • 150 g tärnat bacon
  • 2-3 msk dijonsenap
  • 3-4 dl matlagningsgrädde, 15%
  • 1 msk maizena
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingen i 2 cm tärningar Skala lök och palsternacka, skär i 1 cm bitar Stek bacontärningarna i en djup stekpanna Lägg i kyckling, lök och palsternacka och låt det brynas.
    2. Tillsätt senap och fräs med den i 1/2 minut. Tillsätt matlagningsgrädden och koka sakta i 8-10 min.
    3. Red ev av med maizena utblandat med lite vatten. Smaksätt med salt och peppar
    4. Servera med ris

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben