Kycklinggryta med ris

Inte provat än...

Ingredienser

  • 300 g Kycklinglårfilé
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk smör
  • 1 tsk paprikapulver
  • ½ röd paprika
  • 100 g champinjoner
  • 3 dl vatten
  • 1 hönsbuljong
  • 1½ dl matlagningsgrädde
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    1. Tillbehör: Kokt ris och haricort verts
    2. Dela kycklingen i mindre bitar. Klyfta löken och pressa vitlöken. Fräs löken i smör i en gryta. Tillsätt paprikapulver, kyckling och bryn lätt.
    3. Strimla paprikan och kvarta champinjonerna. Lägg detta i grytan, häll på vatten och buljong. låt sjuda ca: 10 minuter. Tillsätt grädde och smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben