Kycklingjärpar med ananassalsa

Serverar: 4 portioner

Ännu ett sätt att variera kycklingen på. Här med saftiga järpar. Gott och annorlunda

Ingredienser

  • Kycklingjärpar
  • 500 g kycklingfilé
  • 1 dl grädde
  • 1 ägg
  • ¾ dl Kikkoman Soja Sweet
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 krm ingefära
  • 2 tsk red curry paste
  • 1 tsk salt
  • Olja till stekning
  • Ananassalsa
  • 2 dl Del Monte ananasbitar
  • 1 knippe vårlök, hackad
  • ½ burk bambuskott
  • 2 msk sesamolja
  • ½ dl olivolja
  • ½ dl färsk koriander
  • Salt
  • 1 krm svartpeppar grovmalen
  • Couscous
  • Instruktioner

    1. Dela kycklingen i mindre bitar och lägg i en matberedare, mixa. Tillsätt de resterande ingredienserna och mixa till en smidig smet. Forma till järpar. Stek järparna i olja tills de är genomstekta.
    2. Blanda ihop salsan och låt dra i 10 minuter.
    3. Tillred couscous enligt anvisningarna på paketet.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben