En laxgryta med smak av ananas, den innehåller även broccoli, blomkål och majs. Serveras med lättsaltade naturchips.
Ingredienser
1 paket Hemköps nyttiga djupfryst laxfilé (4 x 140 g)
1 purjolök, skivad
2 msk svenskt smör
1 påse Santa Maria Hot taco spicemix (40 g)
1 burk Santa Maria pineapple salsa (230 g)
1 förp Kelda matlagningsgrädde (250 ml)
1/2 påse Garant ekologisk fryst broccoli (à 450 g)
1/2 påse Garant ekologisk fryst blomkål (à 450 g)
1/2 burk Hemköps majskorn (à 340 g)
1/2 burk Santa Maria green jalapeno (à 215 g)
1 förp Arla Köket ekologisk gräddfil (3 dl)
1 påse OLW naturchips lättsaltade (200 g)
Instruktioner
- Tina och grovtärna laxen. Fräs purjolöken i lite smör. Tillsätt kryddblandningen och låt den fräsa med en stund.
- Häll i salsa, grädde och koka upp. Lägg i broccoli, blomkål, majskorn och hälften av jalapenosarna. Smaka av med salt och peppar.
- Lägg i laxbitarna och sjud 8–10 minuter.
- Servera med jalapenos, gräddfil och chips.
Liknande recept
Kommentarer (0)