Kycklinglasagne

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 40 minuter

Supergod och lättlagad kycklinglasagne

Ingredienser

  • 2 förpackningar färska lasagneplattor
  • 1 påse färsk babyspenat
  • 1 burk soltorkade tomater i olja
  • 4 kycklingfiléer
  • 1 förpackning Knorrs färdiga bechamelsås
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • Färdig marinad för kyckling
  • Grillkrydda
  • Instruktioner

    Marinera kycklingfiléerna några timmar. Tärna kycklingfiléerna och stek sedan i en stekpanna, krydda gärna lite extra med grillkrydda. Hacka de soltorkade tomaterna och skölj babyspenaten. Blanda bechamelsåsen och matlagningsgrädden och låt det koka upp under omrörning. Varva sedan lasagneplattor, kycklingbitar, soltorkade tomater, babyspenat och sås i en ugnsfast form. Låt gratinera ca 15-20 minuter i 200 grader. Servera med en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Lasagne
    En av de riktigt klassiska pastarätterna och en välkänd svensk favorit...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben