Kycklinglasagne med paprikakeso

Serverar: 4 portioner

Denna rätten är väldigt god och den är GI-anpassad.

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 400 g kycklingfärs
  • Olja till stekning
  • 500 g keso naturell
  • 2 dl hett vatten
  • ½ kycklingbuljongtärning
  • 1 burk rostad paprika ca 160 g
  • 12 fullkornslasagneplattor
  • 2 dl riven ost
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Hacka den gula löcken och fräs i stekpannan. Pressa ner vitlöken och lägg i kycklingfärsen. Stek färdigt och smaka av med salt och peppar.
    2. Mixa keson med paprikan, blanda ut buljongtärningen i vattnet och tillsätt. Smaka av med salt och peppar. Varva lasagneplattor, färs och paprikakeso i en form. Avsluta med riven ost och låt stå i ugnen ca 30 minuter. Servera med en god sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben