Kycklinglasagne med pesto.

Serverar: 4 portioner

Tid: 50 minuter

Hela rätten i ett!

Ingredienser

  • 1 pkt färska lasagneplattor eller 8 torkade
  • 400 g kycklingfärs
  • ½ purjolök, skivad
  • 1 liten squash, skivad
  • 1 ½ dl pesto
  • 75 g fetaost
  • Vit sås
  • 50 g margarin
  • 4 msk vetemjöl
  • 7-8 dl mjölk
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Fräs färs, purjo och squash. Smält margarinet till såsen i en kastrull. Vispa i vetemjölet. Späd med mjölken, lite i taget. Låt såsen koka ca 5 minuter under omrörning. Salta och peppra. Varva kycklingfräs, sås, pesto och lasagneplattor. Börja och avsluta med vit sås. Grädda mitt i ugnen ca 40 minuter. Smula över fetaost när 10 min återstår.
    2. Servera med sallad.
    3. Obs! Här behövs ytterst lite salt eftersom peston är ganska salt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben