Kycklingnachos i ugn med jalapeno och texmexsalsa
Kombinationen med knapriga nachos, strimlad kyckling, salsasås, smält ost och japaneos gör denna rätt till en perfekt förrätt på festen.
Ingredienser
5 dl grillat kycklingkött utan skinn
1 skivad jalapeno
1 dl texmexsalsa
400 g runda nachos
2½ dl riven ost
2½ dl fint tärnad färsk tomat
2 msk hackad färsk koriander
2½ dl gräddfil
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader. Strimla kycklingköttet fint. Skär jalapenon i skivor. Blanda kycklingen med salsan i en skål.
- Lägg nachosen i en grund ugnsfast form och fördela kycklingblandningen över.
- Strö över osten och lägg på jalapenoskivorna. Ställ in i ugnen och gratinera 10-15 minuter tills osten har smält.
- Ta ut formen ur ugnen och garnera med tomattärningar och koriander. Servera rätten ljummen med gräddfil.
Liknande recept
Kommentarer (0)