Kycklingpaj

Serverar: 4 portioner

Jättelätt att göra och supergod

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • 50 g smör eller margarin
  • 1 msk vatten
  • Fyllning
  • 1 burk Old El Paso Green Chili
  • 1/2 grillad kyckling
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 burk (100 g) skivade champinjoner eller ca 150 g färska
  • 3-4 msk smör eller margarin
  • 1/2 burk Old El Paso Thickn Chunky Salsa
  • 1/2 pkt philadelphiaost
  • 3 dl riven ost, typ cheddar
  • Instruktioner

    1. Recept: Sätt ugnen på 225 grader. Gör pajdegen. Blanda samman mjöl och margarin till en grynig massa i en bunke. Tillsätt vattnet och arbeta ihop degen. Låt den ligga kallt en stund. Tryck ut pajdegen i en smord ugnssäker form och grädda ca 10 min. Fördela Chili över pajskalet. Rensa kycklingen och skär den i mindre bitar.
    2. Bryn kyckling, lök och champinjoner i en stekpanna. Tillsätt salsa och philadelphiaost. Rör om väl!
    3. Bred ut kycklingröran i pajskalet. Strö över osten. Gratinera 10-15 min eller tills osten smält. Servera med Old El Paso Picante Salsa eller Thick'n Chunky Salsa och en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben