Kycklingpaj med chilismak

Serverar: 6 portioner

Tid: 45 minuter

Smarrig paj med lite lite sting!

Ingredienser

  • 100 g margarin
  • 2 msk vatten
  • 2 ½ dl mjöl
  • ½ grillad kyckling
  • 1 paprika
  • 6 champinjoner
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2,5 dl (1 burk) crème fraiche med chili och paprika
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Rör ihop margarin, vatten och mjöl till den deg. Låt vila i 30 min i kylskåp. Kavla ut i en pajform och "picka" degen. Grädda i 15 minuter i 225 grader.
    2. Hacka alla ingredienser i bitar förutom vitlöken. Fräs svamp, paprika och lök. Tillsätt kycklingen och pressa i vitlöken. Häll sedan i crème fraichen o låt koka ihop nån minut. Häll i de förgräddade pajskalet. Toppa med riven ost. Gräddas i ytterligare 15 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben