Kycklingsallad i tunnbrödrulle

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Gott att stoppa ner i vårens picknickkorg!

Ingredienser

  • 1 st äpple,stort
  • 350 g kyckling, tillagad, skuren i mindre bitar
  • 150 g Potatis, kokt, tärnad
  • 1 dl Saltgurka, tärnad
  • 1 dl ärter eller småskurna haricots verts
  • 1 dl majonäs
  • 1/2 dl vispgrädde, vispad
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 4 tunnbröd, fyrkantiga
  • Grönsalladsblad
  • Instruktioner

    Blanda äpple, kyckling, potatis, gurka och ärtor med majonäs och grädde. Smaka av med salt och peppar. Lägg ut tunnbröden och fördela salladsbladen och klicka ut av kycklingröran. Rulla ihop och bind ihop med te x snöre eller en tunn remsa purjolök.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    flabban 11 september 2008

    Jättegod sallad. Nästa gång ska jag lägga till lite hackade valnötter och servera det ur en skål på buffe'bordet. Tack för ett bra recept.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben