Kycklingsallad med blue cheese-dressing

Serverar: 4 portioner

Soltorkade tomater, pecannötter och blåmögelost ihop.

Ingredienser

  • 2 kycklingfiléer (ca 300 g)
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 8 marinerade soltorkade tomater
  • 1 päron, i tunna klyftor
  • 1 orange paprika, strimlad
  • 80 g blandad sallad
  • 1 dl pecannötter
  • Dressing
  • 100 g blåmögelost
  • 2 dl gräddfil
  • ½ tsk citronsaft
  • 1 tsk finrivet citronskal
  • 1 krm salt
  • 1 krm nymald vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Stek kycklingfiléerna och skiva dom sedan. Skär tomaterna i tre delar. Lägg salladen på tallriken och lägg på kyckling och övriga ingredienser och strö över pecannötter.
    2. Mixa blåmögelost och gräddfil, tillsätt citron, citronskal, salt och vitpeppar. Servera till salladen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben