Kycklingsauté med dijonssenap, haricots verts och pesto

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

För alla? Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen (kan innehålla mjölk, laktos, gluten) och på peston. Mjölkproteinfri: använd havre- eller sojabaserad matlagningsgrädde. Laktosfri: välj laktosfri matgrädde. Glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Ingredienser

  • 600 g kycklinglårfilé
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde, 15%
  • 1 dl vatten
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 250 g haricots verts
  • 70 g färsk spenat
  • salt
  • svartpeppar
  • pesto
  • Instruktioner

    1. Skär kycklinglårfilén i grova bitar. Skala och hacka lök och vitlök. Bryn kycklinglårfilé och lök i oljan. Tillsätt senap, Milda mat, vatten och hönsbuljongtärningen. Låt koka ca 5 minuter eller tills kycklingen är klar. Krydda med salt och peppar. Vänd ner haricots verts och bladspenat och låt det bli varmt. 2. Toppa med pesto. 3. Servera med fullkornsris eller bulgur och bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben