Strimla kycklingfiléerna, skär champinjonerna i bitar, finhacka chilin.
Fräs allt i oljan.
Skala squashen, skär i små tärningar och lägg i kastrull. Tillsätt vatten, ingefära, salt och fond.
Låt koka under lock ca 10 min. Mixa med handmixer till slät konsistens.
Slå på kokosmjölk och pressa i lime.
Tillsätt kyckling- och champinjonfräset.
Låt soppan koka upp. Smaka eventuellt av med mer salt och fond. Servera med fint klippt koriander på toppen.
Det här var väldigt gott! Och inte så svårt! Dum som jag är använde jag dock min vanliga mixer (en sån med lock) och det blev väl övertryck eftersom det var så varmt! Squash över hela mig och halva köket! I övrigt mycket lyckat och uppskattat!
Det här var väldigt gott! Och inte så svårt! Dum som jag är använde jag dock min vanliga mixer (en sån med lock) och det blev väl övertryck eftersom det var så varmt! Squash över hela mig och halva köket! I övrigt mycket lyckat och uppskattat!