Strimla kycklingfiléerna, skär champinjonerna i bitar, finhacka chilin och riv ingefäran. Fräs allt i oljan. Skala squashen, skär i små tärningar och lägg i kastrull.
Tillsätt vatten, ingefära, salt och fond. Låt koka under lock ca 10 min. Mixa med handmixer till slät konsistens. Slå på kokosmjölk och pressa i lime.
Tillsätt kyckling- och champinjonfräset. Låt soppan koka upp. Smaka ev. av med mer salt och fond. Servera med fint klippt koriander på toppen.
Kanske något för läsklubben. Köp till det indiska brödet naan som du köper färdigt, finns bland de asiatiska prylarna i affären. Värm lite i ugnen och servera med lite smör...
Kanske något för läsklubben. Köp till det indiska brödet naan som du köper färdigt, finns bland de asiatiska prylarna i affären. Värm lite i ugnen och servera med lite smör...