Kycklingwok

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 30 minuter

Gott som bjudmat! Wok med asiatisk touch.

Ingredienser

  • 3-4 kycklingfiléer (ca 500 g)
  • 400 g cocosmjölk (1 burk)
  • 500 g wokgrönsaker
  • 1 msk curry
  • 1 msk kinesisk soja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 5-6 dl ris, gärna basmatiris
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingen i strimlor. Bryn den i wokpannan. Tillsätt wokgrönsakerna och fortsätt steka det tillsammans. Tillsätt curryn och salt och peppar och cocosmjölken. Blanda i den kinesiska sojan. Låt det koka i wokgrytan på svag värme i 25-20 minuter.
    2. Servera med kokt ris, gärna basmatiris.

    Liknande recept

    4.8
    20 min
    4
    1
    3
    1 h 30 min
    2-3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben