Kycklingwok

Serverar: 4 portioner

Jättegod kinesisk wok med kyckling

Ingredienser

  • 1 strimmlad rödlök
  • 1 strimlad purjolök
  • 2 strimlade kyckling fileer
  • 1 burk minimajs
  • ca 3 dl strimmlad vitkål
  • 2 burkar hela konserverade champinjoner
  • 1 burk bambuskott
  • 1 burk vattenkastanjer
  • 200 gram nudlar, följ beskrivning på paketet för tillagning
  • örtsalt
  • peppar efter egen smak
  • olja
  • Instruktioner

    1. Värm olja i woken, tillsätt lök och kyckling och stek till tills kyckling är genomstekt. 2.Tillsätt majs, vitkål, champinjoner, bambuskott och vattenkastanjer och woka på hög värme tills grönsakerna är mjuka. Salta (örtsalt är jättegott) och peppra efter egen smak. 3. Parallelt med att du wokar så kokar du nudlar. När nudlarna är klara så blandar du dem i woken och tillsätter soja efter egen smak. Servera och njut!

    Liknande recept

    4.8
    20 min
    4
    1
    3
    1 h 30 min
    2-3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben