Kycklingwok

Serverar: 4 portioner

Kycklingwok

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 150 g vitkål
  • 200 g broccoli
  • 1 röd paprika
  • 8-10 champinjoner
  • 1 liten burk bambuskott
  • 3 msk Touch of taste THAI Kycklingfond
  • 1 lime
  • Salt
  • Peppar
  • Olja
  • Instruktioner

    1. Strimla vitkål och dela broccolin i mindre bitar. Förväll i lite saltat vatten. Låt rinna av. Strimla paprika och champinjoner.
    2. Skär kycklingfiléerna i små bitar och woka i olja. När kycklingen är nästan färdig, tillsätt grönsakerna och fortsätt woka.
    3. Tillsätt bambuskott och fond. Pressa lime över och smaka av med salt och peppar. Servera woken nylagad med ett gott bröd till.

    Liknande recept

    4.8
    20 min
    4
    1
    3
    1 h 30 min
    2-3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben