Kycklingwok med italiensk smak

Serverar: 4 portioner

Även färdiggrillad kyckling går bra.

Ingredienser

  • 280 g spagetti
  • 4 kycklingfiléer
  • 1 msk olivolja
  • 1 påse, 400 g djupfryst grönsaksblandning med t ex paprika och aubergine
  • 1 tsk salt
  • 3 plommontomater
  • 1-2 krm peppar
  • 1 kruka basilika
  • Instruktioner

    1. Koka spagettin i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning. Skär kycklingfiléerna i strimlor. Woka kycklingen i olivolja ca 2 min. Tillsätt den djupfrysta grönsaksblandningen, som inte behöver tinas först, och låt woka med ca 5 min under omrörning. Krydda med salt och peppar. Låt spagettin rinna av. Skölj och skär tomaterna i klyftor. Repa bladen från basilikan. Vänd ner spagetti, tomater och basilika i woken.
    2. Servera med rucolasallad och riven ost.

    Liknande recept

    4.8
    20 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben