Lätta pinjekakor

Serverar: 30 portioner

Lätta och goda pinjenötskakor...

Ingredienser

  • 400 g mandelmassa
  • 3 msk smält smör
  • 1 vispad äggvita
  • 1 dl pinjenötter
  • Dekoration
  • Florsocker
  • Instruktioner

    1. Ugn 175 grader.
    2. Riv mandelmassa och blanda med smör och hårt vispad äggvita.
    3. Rulla bollar av degen och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Strö pinjenötter över.
    4. Grädda i mitten av ugnen i ca 12 minuter.
    5. Låt svalna och dekorera med florsocker.

    Liknande recept

    4
    1 h 45 min
    28
    2
    4.7
    1 h 10 min
    4
    9

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben