Lätta pinjekakor
Serverar:
30 portioner
Lätta och goda pinjenötskakor...
Ingredienser
400 g mandelmassa
3 msk smält smör
1 vispad äggvita
1 dl pinjenötter
Dekoration
Florsocker
Instruktioner
Ugn 175 grader.
Riv mandelmassa och blanda med smör och hårt vispad äggvita.
Rulla bollar av degen och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Strö pinjenötter över.
Grädda i mitten av ugnen i ca 12 minuter.
Låt svalna och dekorera med florsocker.
Liknande recept
Lätta frallor
4
1 h 45 min
28
2
Lätta skinksteken
4.7
1 h 10 min
4
9
Lätta wok- och nudelsoppan
15 min
4
Lätta laxen
2
Lätta frukostbullar
16
Lätta grahmsrutor
2 h
20
1
Lätta/smala cheesecakes i muffinsformar
5
15 min
8
1
Lätta och goda kakor
4
Lätta och goda pannkakor
5
10 min
3
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!