Lättaste kaviarfisken

Serverar: 3 portioner

Tid: 35 minuter

Skönt med mat som sköter sig själv! Salt och syrligt i förening.

Ingredienser

  • 1 pkt djupfryst fisk, t.ex. pollock
  • Salt
  • Peppar
  • 2,5 dl crème fraiche
  • Kaviar på tub, typ Kalles
  • Dill
  • En klick margarin till formen
  • Instruktioner

    Sätt på ugnen, 200 °. Låt fisken halvtina och skär den i 4-6 bitar. Smörj en ugnsform. Lägg fisken i formen. Salta och peppra. Blanda crème fraiche med kaviar efter smak. Det ska kännas att de är kaviar i! Rör ner lite hackad dill - det går utmärkt med djupfryst. Fördela såsen över fisken. Sätt in det i ugnen. Efter ca 25 minuter är det klart. Serveras med potatis och en god sallad

    Liknande recept

    5
    45 min
    8-10
    1

    Kommentarer (1)

    flabban 15 mars 2009

    Supergott. Men jag bytte ut crème fraiche mot grädde. Kaviar och mycke dill, blev jättegott. Tack för ett bra recept.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben