Utgår man ifrån en färdig marängbotten är detta den absolut enklaste tårtan någonsin. Den har strykande åtgång och är jättesmarrig!
Ingredienser
1 marängtårtbotten
2 dl mjölk
6 msk marsanpulver (för kallvispad vaniljkräm)
½ dl baileys
3,5 dl grädde
1 portionspåse iskaffe (Nescafé Ice Coffee)
Dekoration
Chokladsås på tub
Instruktioner
Utgå ifrån en färdig marängtårtsbotten med två lager.
Fyllning:
Vispa ner marsanpulvret i mjölken och häll sedan på baileysen i vaniljkrämen (det skall bli en fast kräm).
Bred fyllningen på det första lagret tårtbotten och lägg på tårtlocket.
Garnering:
Vispa 3,5 dl grädde och häll sedan ner portionspåsen med iskaffe i grädden.
Bred kaffegrädden över tårtan och garnera sedan med färdig chokladsås.