Lättaste marängtårtan med baileys och kaffesmak

Serverar: 8 portioner

Tid: 15 minuter

Utgår man ifrån en färdig marängbotten är detta den absolut enklaste tårtan någonsin. Den har strykande åtgång och är jättesmarrig!

Ingredienser

  • 1 marängtårtbotten
  • 2 dl mjölk
  • 6 msk marsanpulver (för kallvispad vaniljkräm)
  • ½ dl baileys
  • 3,5 dl grädde
  • 1 portionspåse iskaffe (Nescafé Ice Coffee)
  • Dekoration
  • Chokladsås på tub
  • Instruktioner

    1. Utgå ifrån en färdig marängtårtsbotten med två lager.
    2. Fyllning: Vispa ner marsanpulvret i mjölken och häll sedan på baileysen i vaniljkrämen (det skall bli en fast kräm). Bred fyllningen på det första lagret tårtbotten och lägg på tårtlocket.
    3. Garnering: Vispa 3,5 dl grädde och häll sedan ner portionspåsen med iskaffe i grädden. Bred kaffegrädden över tårtan och garnera sedan med färdig chokladsås.

    Liknande recept

    5
    45 min
    8-10
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben