Lättlagad Falukorvsrätt

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Lättlagat vardagsrecept.

Ingredienser

  • 400 gram falukorv
  • ½ purjolök
  • 1 liten burk creme fraiche
  • 3 msk ketchup
  • 2 tsk senap
  • 1 msk bostongurka
  • ½ burk krossade tomater
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk vitpeppar
  • Riven ost
  • Instruktioner

    Skär korven i centimetertjocka skivor och lägg dem i en smord eldfast form. Finhacka purjolöken och strö den över korven. Blanda ihop övriga ingridienser, utom osten, bred röran över korven och purjolöken och strö till sist över osten. Sätt i ugnen på 225 grader i cirka 20 minuter, Servera med ris eller potatis.

    Liknande recept

    3.5
    15 min
    20
    1
    4.5
    30 min
    4-5
    13

    Kommentarer (2)

    amaria 10 januari 2008

    Helt ok, lite för syrlig för barnen.

    Wombat04 2 april 2008

    Mycket gott och med lagom sting i, perfekt för en bit falukorv som plockades fram ur frysen och inga stora åthävor. Det blir fler gånger! Vi hade ris till.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben