Lättlagad svamplasagne

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Otroligt gott och lite lyxigt.

Ingredienser

  • 3 dl champinjoner eller annan svamp
  • smör till stekning och ugnsformen
  • salt
  • peppar
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • 3 dl riven ost
  • 2 dl lätt creme fraiche
  • 2 dl kesella
  • färska lasagneplattor
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Fräs svampen i lite smör, salt och peppar. Häll på grädden och låt koka ihop något. Rör samman ost, creme fraiche och kesella. Smörj en ugnsform. Varva kesellablandning, lasagneplattor, svampsås, kesellablandning, lasagneplattor, svampsås. kesellablandning, lasagneplattor. Bred sistan av kesellablandningen ovanpå. Grädda i ugn i ca 20 min, servera med en sallad.

    Liknande recept

    3.5
    15 min
    20
    1
    4.5
    30 min
    4-5
    13

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben