Lättlagad ugnslax

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Lättlagat laxrecept och underbart gott! Perfekt att bjuda på när man får gäster och inte vill stå i köket hela eftermiddagen.

Ingredienser

  • 4 laxfiléer
  • Salt
  • Citronpeppar
  • 3 dl grädde
  • 1 ask (225 g) räkost
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Lägg de tinade laxfiléerna i en ugnsfast form och krydda med salt och citronpeppar.
    2. Blanda räkost, grädde och dill och häll blandningen över laxen.
    3. Grädda i 225°C i cirka 25 minuter.
    4. Servera med kokt potatis och gärna rårivna morötter.

    Liknande recept

    3.5
    15 min
    20
    1
    4.5
    30 min
    4-5
    13

    Kommentarer (1)

    eva5ochjan4 8 november 2010

    väldigt lätt och väldigt god ungslax den kommer jag att göra ofta

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben