Superenkelt och busgott! Återupptäck 90-talets favoritshot.
Ingredienser
200 g turkisk peppar
200 g werthers orginal
5 dl vodka
Instruktioner
Mortla det hårda godiset till ett grovt pulver.
Blanda med vodka och häll i en flaska.
Låt stå i ca 2 dygn tills godiset har lösts upp.
Servera i shotglas, kallt eller rumstempererat.
Bråttom?
Mortlar du godiset fint är lakritsshoten klar på ett dygn, har du mer bråttom kan du smälta godispulvret i lite sprit i en kastrull på spisen.
När det gäller den turkiska pepparn så är det bara att stoppa i godiset utan att krossa det, i flaskan. klart på mindre än ett dygn.kolorna har jag aldrig testat så där vet jag inte.Det där med att krossa och värma den turkiska pepparn är bara en myt.
När det gäller den turkiska pepparn så är det bara att stoppa i godiset utan att krossa det, i flaskan. klart på mindre än ett dygn.kolorna har jag aldrig testat så där vet jag inte.Det där med att krossa och värma den turkiska pepparn är bara en myt.