Serverar: 40-50 portioner
Jag valde att mala lakritsflagor och rulla tryffeln i det.
Extra lakrits för den som älskar det.
Ingredienser
125 g mörk choklad
1 dl vispgrädde
2 tsk lakritspulver
Ev. lakritsflagor till garnering
Ischokladformar
Ev. strössel
Ev. kakaopulver
Instruktioner
- Hacka chokladen och lägg i en skål.
Koka upp grädden och häll den över chokladen. Rör tills det blir en jämn smet. Tillsätt lakritspulvret. Rör ordentligt.
- Häll upp i ischokladformar och garnera med en lakritsflaga.
- Alternativ:
Ställ kallt i minst 4 timmar och rulla sedan till lagom bollar som kan rullas i strössel eller kakaopulver.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Konsten att beskriva vin
Tycker ni att vin doftar vin och så är det bra med det? Ni behöver int...