Lamm i lergryta med fetaost

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 2 timmar

Smarrigt lamm i lergryta, med fetaost!

Ingredienser

  • Lammkött
  • Potatis
  • Morot
  • Fetaosttärningar
  • Oregano
  • Havssalt
  • mkt pressad vitlök
  • Olivolja
  • Instruktioner

    1. Mycket god rätt som tillagas i lergryta. Varva ingredienserna, lammköttet och potatisen skärs i ca 3 cm stora bitar. Morötterna skärs till morotsslantar. Proportionerna varieras efter tycke och smak.
    2. Tillagas i lerugn, ca 1-2 h i 175-200 grader.
    3. Glöm inte att blötlägga lerugnen först, annars blir den bränd.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    marcus2 25 april 2010

    Väldigt sugen på att prova det här receptet, låter hur gott som helst. Det jag undrar är hur mycket man behöver av var ingrediens.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben