Lammbullar med bulgur

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Annorlunda, matiga.

Ingredienser

  • 3 ½ dl bulgur
  • 1 gul lök, riven
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 400 g lammfärs
  • 1 tsk kryddpeppar, malen
  • 1 tsk paprikapulver, gärna starkt
  • 1 krm kanel, malen
  • 2-3 msk salt
  • 1 liten knippa slätbladig persilja, hackad
  • 2 msk olja
  • Servering
  • 1 citron i klyftor
  • Instruktioner

    1. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna. Blanda löken och lammfärsen med bulgurn.
    2. Tillsätt kryddor, salt och persilja och blanda alltsammans väl. Forma bullar av smeten och bryn dem runt om. Efterstek på svag värme i 10-15 minuter.
    3. Servera med citronklyftor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben