Serverar: 4 portioner
Öka gärna mängden morötter och svamp om du har matglada gäster
1. Sätt ugnen på 125 grader 2. Bryn lammet i olivolja, krossad vitlök och timjan. Salta och peppra. Lägg över på ett ugnsäkert fat och tillaga mitt i ugnen ca 25 min tills innertemperaturen är 58 grader. Låt vila 10 min före servering. 3. Skär svampen i tjocka skivor. Stek den i hälften av olivoljan. Krydda med salt. 4.Skala och skär morötterna i ca 3 cm stora bitar. Koka dem mjuka i saltat vatten. Låt dem rinna av och blanda med svamp, Citronskal, persilja och peppar. 5. Skär bort kanten runt getosten. Mixa osten med mjölk. Lägg ev i spritspåse. 6. Fördela svamp och morötter på tallrikarna. Skär lammfiléerna mitt itu och lägg mitt på tallriken. Spritsa eller klicka på getostkrämen och garnera med oliver, crema di balsamoco och rucola.