Lammkorv med grillad sparris och paprikaröra

Serverar: 4 portioner

Fixa såsen på ett kick med ajvar relish (paprikaröra på burk.) Passar också bra till grillade lammkotletter eller lax.

Ingredienser

  • 4 lammkorvar
  • 2 dl lättcrème fraiche
  • 2 dl ajvar relish
  • 500 g grön sparris
  • 4 msk strimlad bladpersilja
  • Rivet skal av ½ citron
  • 30 g parmesanost
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop lättcrème fraiche, ajvar relish och ½ tsk salt.
    2. Skär några snitt i varje korv. Skär bort den nedre torra delen på sparrisen och pensla med 2 tsk olivolja. Grilla korven ca 10 minuter, grilla sparrisen 4-7 minuter.
    3. Blanda sparrisen med strimlad persilja, citronskal, 1 tsk salt och 1 krm peppar. Hyvla parmesanosten över sparrisen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben