Lammkotletter med bönmos

Serverar: 4 portioner

Rosmarin smakande lammkotletter som serveras med en härlig, krämig bönmos och soltorkade tomater. GI-vänlig rätt

Ingredienser

  • 2 burkar små vita bönor, á 400 g
  • 2 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 50 g soltorkade tomater
  • Saften av 1 citron
  • Salt
  • Peppar
  • 4 stora lammkotletter eller 8 små
  • 3 tsk torkad rosmarin
  • Rapsolja
  • Flytande margarin
  • Tillbehör
  • Sallad på rödkål
  • Gröna salladsblad
  • Instruktioner

    1. Mixa bönorna med olivolja och riven vitlök, blanda ner citronsaft och hackade soltorkade tomater, smaka av med salt och peppar och blanda eventuellt i vatten ifall det blir för tjockt.
    2. Stek lammkotletterna och krydda med rosmarin, salt och peppar. Skär rödkål i tunna strimlor, blanda med gröna salladsblad.

    Liknande recept

    30 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben