Långpannekaka

Serverar: 30-35 portioner

Himmelskt god!!

Ingredienser

  • Grund
  • 100 g smält smör
  • 3 dl mjölk
  • 1 ägg
  • 3 dl socker
  • 7 dl vetemjöl
  • 4 tsk vaniljsocker
  • 4 tsk bakpulver
  • Topping
  • 150 g smält margarin
  • 2 dl socker
  • 3 dl havregryn
  • 6 tsk kanel
  • Instruktioner

    Vispa ägg och socker. Blanda ner övriga ingredienser. Bred ut i smord långpanna. Blanda ingredienserna till "toppingen" och klicka ut över smeten. Grädda i 225° i 15 min. Skär i rutor.

    Liknande recept

    4.4
    30 min
    35
    14

    Kommentarer (5)

    kattis63 5 februari 2008

    Mums vad gott! Jag gillar att baka i långpanna, det blir mycket och går fort. Ska snart pröva den med hallon.../ Katarina

    Lindanemon 1 april 2008

    Den är helt underbar...

    monkan1 6 oktober 2008

    Hej bakade långpannekaka idag. Superlätt att göra, och god var den,sånt gillar jag! Tack så mycket! / Monkan

    lillalulle 15 februari 2009

    NJA TYVÄRR SÅ GICK DEN INTE HEM HOS MEJ.. MEN GUBBEN ÅT AV DEN.. (=

    Mo 21 april 2009

    Skall det bara vare 1 ägg i denna? Mo

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben