Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen.
Blanda de torra ingredienserna och tillsätt det i smeten växelvis med mjölken.Rör till en slät smet.
Bred ut smeten i en bakpappersklädd liten långpanna, ca 25 x 30 cm.
Det går bra att använda en vanlig långpanna, men tänk då på att minska gräddningstiden.
Grädda i 175 grader i ca 18-25 minuter....Håll koll på slutet.
I en stor långpanna gräddas kakan i ca 10-13 minuter.
Gör glasyren så här:
Koka upp grädden, ta kastrullen från plattan och blanda ner grovhackad choklad. Låt smälta ner. Rör om väl.
Bred glasyren över den svala kakan och strö på kokos.
Ställt kallt så glasyren stelnar.
Hej vännen idag blev det bakning
gjorde din kaka tack för receptet
super god
kram / monica
flabban6 maj 2011
Supergod kaka. Använde mjölkchoklad till glasyren. En riktig kaloribomb. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.
MB-679 november 2013
Det här låter både enkelt och gott
Lizabetta16 april 2015
Hej Liliane,
jag har lagat din kaka redan flera gånger och den är jättegod och lättlagad. Utan chokladglasyr med vispgrädde. Också som rulltårta med hallonsylt.
Hälsningar Lizabetta
Hej vännen idag blev det bakning gjorde din kaka tack för receptet super god kram / monica
Supergod kaka. Använde mjölkchoklad till glasyren. En riktig kaloribomb. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.
Det här låter både enkelt och gott
Hej Liliane, jag har lagat din kaka redan flera gånger och den är jättegod och lättlagad. Utan chokladglasyr med vispgrädde. Också som rulltårta med hallonsylt. Hälsningar Lizabetta