Lars och Lottas falukorv

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Hittade detta recept på Tasteline och tyckte det var supergott och vill dela med mig av det. Det står i receptet att korven ska stå i ugnen 20-25 min men den var inte klar då, men det kan ju bero på olika spisar. Själv lät jag den stå inne i 30-40 min

Ingredienser

  • 1 dl purjolök(ar)
  • 500 gram falukorv
  • 2 st tomat(er)
  • 3 msk matlagningsgrädde
  • 2 msk dill
  • 2 msk senap
  • 100 gram pepparrotsost
  • Instruktioner

    1. Rör ihop ost, finhackad purjolök, senap, finklippt dill och grädde. Skiva tomaterna. Gör en djup skåra i korven och fördela fyllningen. Stoppa ner tomatskivorna. Slå in korven väl i folie. Lägg in mitt i ugnen i 200 grader ca 20-25 minuter.
    2. Ät med kokt potatis eller potatismos.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben