Lax á la Asia

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

Så gott. Måste prövas

Ingredienser

  • 2 bitar ben- och skinnfri lax, ca 250 g
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk malen ingefära
  • 1 tsk farinsocker
  • 1 tsk chili eller en liten bit färsk
  • 1 msk pressad lime
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 ½ dl kokosmjölk
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Lägg fisken i en smord, ugnssäker form. Krydda med salt, ingefära, farinsocker, chili, om färsk finhackad, limesaft och finhackad vitlök. Häll över kokosmjölken. Stek i mitten av ugnen ca 15 min.
    3. Servera med en god sallad och kokt ris .

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben