Lax med ädelost och pinjenötter

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Gott!

Ingredienser

  • 4 portionsbitar laxfilé
  • 3 dl grädde
  • 140 g ädelost (ca)
  • 4 msk pinjenötter
  • Torkad chili
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Lägg laxfiléerna i en smord ugnsäker form. Salta och peppra. Blanda grädde, ädelost, pinjenötter och chili. Häll över fisken. Ställ in i ugnens nedre del 20 - 25 minuter. Jag kokade rött råris till och åt med röd paprika och babyspenatblad.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    mejran 22 april 2009

    Supergott. Detta blir genast mitt favoritrecept på lax.

    yggdrasil 22 april 2009

    KUL!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben