Serverar: 4 portioner
439 kcal/port
1. Koka pasta enligt instruktioner på paketet. 2. Skär sparrisen (ca 3 cm stavar) och laxen i bitar/kuber (ca 1.5cm kub) 3. I en stor panna/kastrull med lock: koka buljong, vin, lax och sparris i ca 5-6 min, tills laxen är genomkokt. Blanda ev. i lite mer vatten för att täcka laxen. 4. I en separat skål blanda Minifraiche, senap (Slotts skånska), salt och peppar. 5. Häll den färdigkokade pastan i en stor skål, lyft upp lax och sparris ur buljongspadet och blanda i skålen tillsammans med pasta. Hälll ej bort spadet! 6. Blanda ut Fraiche-blandningen med ca 1-2 dl av buljonspadet. 7. Häll i Fraiche-såsen i Lax och Pasta skålen. Rör varsamt om så allt blandas. 8. Sprinkla över gräslöken. Servera! :)
Pastasallad
Pastasalladen är en av våra absoluta picknickfavoriter. I sin enkelhet...
Det här är supergott... verkligen en stor favorit , både bland barn o vuxna
Mycket gott!
Nyttigt ochgott, en perfekt kombination.:-) 4 poäng.