Lax med svarta bönor och halloumi

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Servera lax med varma bönor och tomater samt knaperstekt halloumi.

Ingredienser

  • 1 Zeta Halloumi tärnad
  • 3 vitlöksklyftor
  • Zeta Olivolja
  • 1 förp. Zeta Svarta Bönor Ekologiska
  • 10 cocktailtomater , delade
  • 1 kruka basilika , strimla bladen
  • 1 msk citron , pressad
  • salt
  • svartpeppar , nymalen
  • 4 portioner lax stekt eller grillad
  • Instruktioner

    1. Stek den tärnade halloumin i lite olivolja. Fräs vitlöken i olivolja utan att den får färg. Blanda i bönor och tomater, låt det hela bli varmt. Avsluta med att tillsätta basilika, citron, salt, svartpeppar och att vända ner halloumin.
    2. Servera till stekt eller grillad lax.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben