Lax och avocado i tunnbröd

Serverar: 2 portioner

Tid: 10 minuter

En fräsch tunnbrödrulle som är kanongod. "Till och med bättre än smörgåstårta" var min mans betyg. Vet inte om jag håller med, men god är den!

Ingredienser

  • 4 tunnbröd
  • 1 paket skivad rökt lax (200-250 gram)
  • ruccolasallad eller bladspenat
  • 2 avocador
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 tomater
  • Instruktioner

    1. Dela avocadon i 2 delar, bred ut eller lägg bitar i mitten av tunnbrödet. Fyll på i mitten med laxskivor, sallad eller spenat och skivad tomat.
    2. Bred ut creme fraiche utmed kanterna på tunnbrödet, så att rullen lättare fäster och håller ihop, samtidigt som den blir saftigare. Klar att äta!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    enAnnan 3 juli 2013

    Perfekt strandmacka! Vi hade också groddar i våra rullar. Tack

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben