Lax och räksås med tagliatelle

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

En riktig höjdare! Otroligt lätt att tillaga och så är det så jädrans gott!!!

Ingredienser

  • 500 g lax
  • 1 stor purjolök
  • smör
  • ½ tsk salt
  • svartpeppar
  • 1 krm vitlökspulver
  • citronpeppar
  • 1 liten burk creme fraiche 34 %
  • 1 dl grädde
  • 1 dl finhackad dill
  • 250 g skalade räkor
  • Instruktioner

    1. Skär purjon i ringar, fräs upp den i smöret utan att den tar färg. Höj värmen. Skär laxen i tärningar och lägg den i stekpannan. Krydda. Häll i creme fraichen, grädden och dillen. Koka i ca 5 min. Lägg på räkorna. (Obs! de får inte koka, bara värmas!)
    2. Servera tagliatelle och en sallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    SEAbjrpn 30 april 2008

    Tack Evaste för receptet. Kram/SEA

    molina 28 juni 2008

    Ikväll ska jag göra detta recept till mig o min samo=) låter supergott!!

    molina 28 juni 2008

    Ikväll ska jag göra detta recept till mig o min sambo=) låter supergott!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben