En väldigt enkel, väldigt god laxrätt.
Ingredienser
3-4 laxfiléer à ca 125 g
1 stor purjolök
150 g fetaost i havssaltslag
1 msk torkad rosmarin
Ca 1 tsk salt
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225º.
- Smöra en ugnsform, gärna en rektangulär.
Grovhacka purjolöken (även det gröna), strö ut i formen.
- Hacka eller smula fetaosten, spar lagen!
Lägg laxfiléerna på purjolöksbädden, häll över fetaostlagen. Strö över rosmarin och salt.
- Sätt in laxen i ugnen, ca 15-20 minuter tills fisken är klar.
- Äts med kokt potatis.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Pastasallad
Pastasalladen är en av våra absoluta picknickfavoriter. I sin enkelhet...
Lax
Här njuter vi av lax i olika former, dels marinerad, dels grillad med...