Laxbiffar

Serverar: 5-7 portioner

Supergoda.

Ingredienser

  • 500 g laxfärs
  • 500 g färs av kolja eller sej (annan vit fisk)
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 dl ströbröd
  • 2 ägg
  • 1-2 dl lätt crme fraiche
  • Dill
  • ½ krm cayennepeppar
  • 1 krm vitpeppar
  • 2 tsk salt
  • Instruktioner

    1. Kör fisk och salt till färs i matberedare. Lägg i klyftor av lök och låt hacka med på slutet. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda till en slät smet. OBS kör inte för länge - då blir färsen seg i konsistensen!!!!!
    2. Forma biffar och stek dom gyllenbruna på medelstark värme. Servera gärna med kokt potatis och en god kall sås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben